У Сумах розпочався турнір з індорхокею

15.12.2021

Змагання з індорхокею серед юних спортсменів стартували 15 грудня у Сумах. У передноворічному турнірі “Сумські бурульки” беруть участь 7 команд спеціалізованої дитячо-юнацької спортшколи олімпійського резерву “Динамо”.

Участь у турнірі “Сумські бурульки” беруть діти 2011 року народження і молодші. У першому матчі змагань на майданчику спортивного комплексу “Динамо” у Сумах зустрілись хлопці з команди “Сніговики” та дівчата з “Новорічних ялинок”.

“Я думаю, що в цьому році буде дуже насичена боротьба, тому що наша команда тренується, і інші команди теж”, – розповів гравець команди “Сніговики” Олексій Свистюр.

“Ми будемо займати тільки перші місця, будемо боротися до кінця. Наша команда непереможна”, – вважає гравчиня команди “Новорічні ялинки” Катерина Ушкалова.

Перший тайм зустрічі завершився з рахунком 4:1 на користь команди Катерини Ушкалової. У другому таймі вони забили у ворота суперника ще чотири м’ячі. Команда Олексія Свистюра після перерви більше не забивала. У підсумку – 8:1 на користь команди “Новорічні ялинки”.

Турнір “Сумські бурульки” – це вже традиційний захід, який проводять вдруге, розповів директор СДЮСШОР “Динамо” Олег Дьогтяр. “У ньому беруть дітки, яким 10 років і молодші. Ці змагання проходять під такою назвою, і новорічні назви у команд”, – додав він.

7 команд – “Сніговики”, “Новорічні ялинки”, “Цукерочки”, “Онучки Діда Мороза”, “Зірочки”, “Конфетті” та “Діди Морози” – беруть участь у турнірі. Змагатимуться вони по колу кожна з кожною протягом трьох днів. 17 грудня визначяться імена переможців і призерів.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: