Керівництво поліції області передало автівку бійцям Сумського зведеного загону в зоні АТО

16.12.2021

Учора керівництво Головного управління Національної поліції в Сумській області відвідало поліцейських Сумщини, які несуть службу на Сході країни. Вони ознайомилися з умовами проживання, перевірили несення служби, а також вручили бійцям грамоти та медалі.

Поліцейські роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» ГУНП області несуть службу на Сході країни від самого початку бойових дій.

Вони забезпечують охорону публічного порядку та роботу блок-постів, не даючи змогу завозити на мирну територію зброю, вибухівку, інші заборонені предмети.

Вчора бійців зведеного загону Сумщини відвідали заступник начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Микола Худенко та начальник управління превентивної діяльності Дмитро Заремба.

Вони перевірили стан несення служби бійцями зведеного загону ГУНП, умови проживання співробітників поліції Сумщини, їх харчування, поцікавилися наявними проблемами, провели контроль несення служби поліцейськими на блок-постах, оглянули робочі приміщення та кімнати відпочинку.

Микола Худенко передав бійцям вітання з рідної Сумщини та, від імені начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергія Чижа, за самовіддане служіння українському народові, зразкове виконання службових обов’язків нагородив кращих бійців медалями та почесними грамотами.

Крім того, гості передали до підрозділу автомобіль Рено Дастер, який допоможе правоохоронцям у подальшій службі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: