У Сумах проводять розрахунки по будівництву нової котельні

16.12.2021

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань розвитку та сталого функціонування сфери теплопостачання в місті Суми.

Цього разу до обговорення питання долучилися члени робочої групи Заслужений енергетик України Олександр АНДРОНОВ і завідувач кафедри екології та природозахисних технологій СумДУ Леонід ПЛЯЦУК, котрі з поважних причин не брали участь у попередніх засіданнях.

Присутні ще раз детально обговорили можливі варіанти, що забезпечать вирішення проблемного питання забезпечення опаленням споживачів КППВ, а це: прийняття існуючої котельні до комунальної власності, будівництво модульної котельні, обладнання так званої перемички, переведення населення на індивідуальне опалення.

Присутні зійшлися на тому, що кожен із варіантів має бути детально обрахований і звернулися до представника Сумської філії ДП «Державний науково-дослідний і проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція» Анатолія ДОВБНІ з проханням пришвидшити проведення розрахунків по будівництву нової котельні.

Голова робочої групи Микола ВОЙТЕНКО нагадав про те, що в підсумку вона має надати міському голові конкретні пропозиції, що забезпечать стале функціонування сфери теплопостачання в місті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: