Команда опозиціонерів Сумщини привітала малечу області з Днем Святого Миколая

17.12.2021

Напередодні найочікуванішого свята малечі – Дня Святого Миколая велика команда опозиціонерів Сумщини завітала в гості до багатьох закладів, в яких перебувають діти.

Голова регіональної організації ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко відвідав Правдинську спеціальну школу на Охтирщині, обласний дитячий будинок дитини в Сумах та дитячі садки у Кириківській територіальній громаді. Партійці Шостки привітали вихованців ліцею-інтернату спортивного профілю, обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, інклюзивно-ресурсного центру Шосткинської міської ради. У Сумах завітали до обласного центру реабілітації дітей-інвалідів, обласного ліцею-інтернату спортивного профілю «Барса», Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області. Загалом були охоплені всі райони Сумщини і подарунки отримали понад тисячу дітлахів. Окрім солодощів було закуплено за власний кошт партійців і необхідне обладнання для закладів.

«Всі ми колись були дітьми і також чекали дива й подарунків. А до дітей, які опинилися без батьківської опіки чи мають особливі потреби, і ставлення повинно бути особливим. Тому ми постаралися у складному ритмі повсякденних справ зупинитися, і приділити значну увагу дітям. У ці святкові дні особливо хочеться подарувати їм тепло, радість і добро. А ще усім разом загадати бажання, аби всі діти були щасливими і здоровими», – сказав голова Сумської регіональної організації Олександр Стрельченко.

Йому вторить голова фракції ОП-ЗЖ у Сумській міській раді Ігор Перепека: «День Святого Миколая – свято, якого чекає кожна дитина з особливим трепетом і передчуттям подарунків і чарівництва. Але є діти, які потребують подарунків і див більше, ніж будь-хто. Тому при першій-ліпшій можливості ми намагаємося відвідати їх, привезти їм подарунки, солодощі та іграшки. Хочу зазначити, що діти дуже радіють таким передсвятковим візитам. Наша партійна команда в свою чергу теж отримує від цих візитів справжній заряд бадьорості, позитиву і гарного настрою».

Долучилися до привітань і жінки-депутати місцевих рад усіх рівнів. Вони, як мами Й берегині бажали дітям здійснення мрій, бути здоровими, успішними Й щасливими.

Варто зазначити, що благодійність для представників ОП-ЗЖ Сумщини, справа не лише передсвяткова, а постійна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: