«АМК РЕМ-БУД»: Компанія налаштована на плідну співпрацю з молодими спеціалістами

17.12.2021

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі Сумського НАУ відбулася всеукраїнська науково-практична конференція у режимі онлайн. Компанію «АМК РЕМ-БУД» представила інженер кошторисно-договірного відділу м. Шостка Юлія Могила.

Учасники конференції, на яку запросили науковців, педагогічних фахівців, представників місцевого самоврядування та бізнесу, серед іншого говорили про перспективи розвитку дорожньої галузі та про існуючий запит від профільних організацій на нові кадри.

Усе – через швидкі темпи розбудови дорожньої інфраструктури, які, без перебільшення, охопили всю країну. Сумщина не стала виключенням. Адже тільки за Президентською програмою «Велике будівництво», в області відремонтували більше автошляхів, ніж за попередні 20 років. Очікується, що ця робота буде продовжена і в наступних роках. Тож питання підготовки молодих спеціалістів – як ніколи актуальне.

Частково вирішити проблему з нестачею молодих кадрів взялися вирішити у Сумському СНАУ. Вже з наступного року на базі його відокремленого структурного підрозділу у Глухові почнуть готувати професійних дорожників.

У «АМК РЕМ-БУД» таку ініціативу вітають і кажуть, що залюбки приймуть до своєї команди молодих фахівців.

На сьогоднішній день «АМК РЕМ-БУД» – серед лідерів дорожнього будівництва в Сумській області. Упродовж останніх років професійна команда компанії реалізувала низку проєктів та досягла високих результатів. Так, у 2020 році спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» відремонтували в Сумській області 380 тис. м2 доріг, у 2021-му – цей показник вже наближається до рекордних 400 тис. м2 доріг.

У «АМК РЕМ-БУД» подякували керівництву навчального закладу за запрошення та можливість долучитися до конференції, а також висловили переконання на подальшу співпрацю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: