Під Сумами сталася різанина

18.12.2021

Подія сталась у селі Олександрівка Сумського району. Раптово виниклий конфлікт призвів до ножового поранення одного із суперників.

До поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлено 22-річного чоловіка з проникаючим пораненням. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції на чолі з керівництвом підрозділу.

Як з’ясували правоохоронці, того дня між чоловіками раптово виник конфлікт, у ході якого 21-річний чоловік, не втримавши агресії, дістав з кишені ніж та завдав ним удар своєму супротивнику.

Як результат – 22-річний чоловік зазнав проникаюче поранення та був доставлений до лікарні.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Сумського районного управління поліції менш ніж за добу встановили особу зловмисника та розшукали його. Ним виявися 21-річний мешканець села Олександрівка Сумського району. Наразі він затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру. Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: