Роменські поліцейські з дошкільнятами будували їстівний будинок

18.12.2021

Напередодні дня Святого Миколая співробітники Роменського районного відділу поліції завітали до вихованців підшефної Глинської спеціальної школи з творчим подарунком. Дітки мали змогу збудувати їстівний будиночок з печива та самостійно прикрасити його, на свій розсуд.

Ідея, аби порадувати дітей цікавим творчим подарунком та провести з ними корисно час, виникла у співробітниці Роменського районного відділу поліції Наталії Авруцької, яка має особисте хобі – готувати солодощі та ще й те, що сама є мамою 3-річної доньки, яка завжди допомагає їй на кухні готувати. Саме це й навело на думку, що малечі це заняття буде до душі.

Так, напередодні свята в себе вдома співробітниця поліції самостійно вирізала з тіста печиво, стіни будиночку, дах та основу на якій повинна кріпитися майбутня маленька будівля та випекла все це в духовій шафі.

І вже у дошкільному закладі Глинської спеціальної школи з підготовлених матеріалів Наталія Авруцька разом із дітками віком від 3 до 5 років збудували їстівний будиночок. Хлопчики та дівчатка прикрашали його та печиво кондитерською глазур’ю та посипкою. Дітки з радістю самостійно все декорували.

А головне від заняття отримали багато задоволення. По завершенню зустрічі малеча подякувала поліцейським за такий цікавий подаруночок і зробили фото на пам’ять.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: