На Шосткинщині відкрилася резиденція Святого Миколая

20.12.2021

Негода не зупинила дорослих і малечу у прагненні відвідати 19-го грудня Сіверську резиденцію Святого Миколая, що у селі Пирогівка. Саме цього святкового дня відбулося її урочисте відкриття – з піснями і танцями, конкурсами та спортивними змаганнями, веселими розвагами та солодкими подарунками. Побували у зимовій резиденції Чудотворця і журналісти ШосткаNews.City.

День Святого Миколая – одне з найрадісніших і найочікуваніших свят року. Тож, не дивно, що попри дощову погоду, відкриття у Пирогівці Сіверської резиденції цього Чудотворця, зібрало чимало як дорослих, так і дітей. Це святкування проводиться вже другий рік поспіль, оскільки одразу припало до душі жителям Шосткинської громади.

Цьогоріч організатори зберегли усі традиційні атрибути свята – Миколая, янголів, ялинку, ну і звісно, солодкі подарунки. Поряд із резиденцією розташувалися ятки, де можна було скуштувати ароматний шашлик, ковбаски, картоплю, та зігрітися гарячим глінтвейном. У свою чергу військова частина 3022 та міська влада організували для усіх гостей свята безкоштовне частування кулішем та гарячим чаєм.

нщина

Ну а найактивніші гості святкування зігрівалися біля імпровізованої сцени за допомогою рухливих конкурсів та веселих танців.

Розважали дорослих і малечу велетенські ляльки – герої мультфільмів – Пікачу, Лунтик, Смурфик, а також символ прийдешнього року Тигреня разом зі своїм другом Білим Кроликом

Вітання з прийдешніми новорічно-різдвяними святами лунали у музичних композиціях шосткинських артистів. Ну, і звісно, у своїх піснях вони прославляли головного героя свята – Святого Миколая.

Чоловікам цього дня теж не довелося сумувати – для них міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» приготував захоплюючі змагання з метання ялинки.

Після запеклої боротьби визначилася трійка переможців, які були нагороджені за свої старання цінними подарунками. Перше місце здобув шосткинець Микола. Таким чином чоловік сам себе привітав з днем янгола.

Кульмінацією урочистостей стала поява головного винуватця свята – Святого Миколая, на яку довго чекали дітлахи. Добрий чарівник не жалкував для них побажань та напутніх слів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: