Більше 300 охтирських дітей з сімей військовослужбовців та з малозабезпечених родин отримали подарунки від Святого Миколая

20.12.2021

Напередодні Дня Святого Миколая 18 грудня  охтирчани та гості міста завітали на свято  «Через поле, через гай, йде Святий Миколай», яке вже традиційно відбувається в мікрорайоні Дачний, неподалік від військової частини А0563 та магазину «Провінція».

Красуня ялинка з вогниками, Святий Миколай, солодощі, цінні дарунки та весела музика створювали для малечі казково-святковий настрій.

На початку свята обдаровані  вихованці ОМЦПО-МАН Ніколь Горяйстова, Ілля  Дьячков,  Валерія Храмцова,  Варвара Дудко та Руслан  Гордіяш, які протягом року брали  активну участь та перемагали в міських та обласних змаганнях, отримали цінні подарунки – від навушників до канцтоварів та солодощів.

Понад 300 діток соціально-незахищеної категорії отримали солодкі пакуночки та незабутні враження від свята. Мова йде про малечу з малозабезпечених сімей, дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування, з багатодітних родин, дітей військовослужбовців частини А0563 тощо.

Після відкриття головної ялинки мікрорайону «Дачний» 10 діток військовослужбовців, які загинули в АТО, разом з матусями відвідали кафе «Фідель», де на них чекав святковий стіл та пакунки з фруктами і солодощами.

Також два солодких сюрпризи поштою  до Хмельницька були направлені  близнюкам, тато яких майор Сергій Саліпа був командиром роти забезпечення руху інженерно-дорожнього батальйону, (91-ий Інженерний полк ЗС України, м. Охтирка)  та загинув під час виконання військового завдання.

Дане свято відбулося завдяки фінансовій підтримці  обласного депутата  від ПП «Європейська Солідарність» Араза Гулієва, фонду «Благосфера».  Депутати Охтирської міської ради фракції «Європейська Солідарність» Ігор Алєксєєв, Тетяна Макарова, Валентина Попович, Олег Сікун, Григорій Довгаль та депутат Сергій Мандрика також прийняли активну участь у підготовці та проведенні святкового дійства, за що охтирчани та гості міста їм щиро вдячні.

okhtyrka.onlinе

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: