Дорожче на 12 грн: У шосткинських школах хочуть перейти на нову систему харчування

21.12.2021

У шосткинських школах будуть радитися з батьками, чи переходити на меню Є. Клопотенка. Про це учора, 20 грудня, під час апаратної наради розповів міський голова Микола Нога.

Так, адміністрація шкіл проведе опитування серед батьків, чи згодні вони оновити меню за рекомендаціями Євгена Клопенка. Ті класи, у яких більшість будуть «за» таке новвоведення, перейдуть на нову систему харчування.

«Але за цим тягнуться і нові фінансові ресурси. Міський бюджет теж буде солідарний з батьками і ми теж будемо допомагати у цьому напрямку, але відсоток батьківської плати також збільшиться», — наголосив мер.

Микола Нога додав, що вже є перші класи, які згодні перейти на нове харчування.

Заступниця начальника управління освіти Любов Волошко повідомила, що на батьківській розсуд уже підготували два меню різної вартості.

В одному з місцевих Фейсбук-пабліків оприлюднили зразки меню. Звичайне коштуватиме 26 грн/день (13.70 грн — місцевий бюджет, 12.30 грн — батьківська плата). Меню за системою Є. Клопотенка дорожче на 12 грн (18 грн — місцевий бюджет,  20 грн — батьківська доплата на день).

shostka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: