На Сумщині депутати міськради четвертий місяць поспіль ігнорують засідання сесії

22.12.2021

Учора, 21 грудня, відповідно до розпорядження очільника Лебединської громади Олександра БАКЛИКОВА у приміщенні міської ради мала відбутися позачергова 21-ша сесія. Втім, уже четвертий місяць поспіль місцеві обранці у повному складі ігнорують засідання сесій, які скликає чинний міський голова.

Загалом, у вказаний час до сесійної зали прийшли представники правоохоронних органів та громадськості, місцеві ЗМІ, керівники і представники структурних підрозділів виконавчого комітету Лебединської міської ради. Вкотре не з’явилися лише депутати, зірвавши проведення сесії.

Тим часом, стрімко зростає кількість питань для розгляду, яких за цей час назбиралося вже півсотні.

Окрім того, представники громадськості, які прийшли на засідання сесії, висловили невдоволення роботою місцевого «Водоканалу», зокрема відсутністю водопостачання у деяких лебединських багатоповерхівках. Невдоволені мешканці не збираються миритися з таким станом справ і рішуче налаштовані вирішити проблему на користь громади.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: