Завдяки нардепу Тетяні Скрипці у Сумах для безпеки встановлять понад 100 камер відеоспостереження

22.12.2021

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка взяла участь у спільній із правоохоронцями нараді щодо реалізації у Сумах програми “Безпечне місто”. Завдяки комплексному встановленню камер відеонагляду, переконана парламентарка, сумчани зможуть почуватися більш безпечно, а також вдасться зменшити кількість правопорушень.

“1⃣Перший етап проекту “Безпечне місто” – придбання серверного обладнання та встановлення 43 камер на в’їздах до міста. Вся інформація з них зберігається на сервері Сумської міської ради, звідки використовується правоохоронцями.

2⃣Другий етап – придбання програмного забезпечення і створення автоматизованих робочих місць задля моніторингу ситуації. Згодом буде придбано і встановлено додаткові камери, аби під наглядом залишались найпроблемніші перехрестя. На дорожних розв’язках має бути встановлено 62 камери: 47 номерних, 13 оглядових та 2 роботизовані.

Відеонагляд вже є у навчальних закладах. За три роки, на які розрахований проект, Суми будуть обладнані необхідною кількістю камер спостереження. Цю роботу міська рада проводить за підтримки поліції.

Вдячна секретарю міськради Олегу Рєзніку за те, що опікується проектом «Безпечне місто» і очільнику ГУНП в Сумській області Сергію Чижу за співпрацю. Міська система відеонагляду має працювати комплексно і ефективно. Це лише початок масштабного проекту, але важливо, що він реалізується.

Відеоспостереження в обласному центрі – це безпека його жителів і зменшення кількості правопорушень”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: