У Сумах провели заходи з попередження кіберзлочинності

23.12.2021

Сьогодні співробітники ювенальної превенції ГУНП в Сумській області, відділу протидії кіберзлочинам в Сумській області Департаменту кіберполіції НПУ, управління патрульної поліції області, департаменту освіти та науки Сумської обласної державної адміністрації, працівники служби у справах дітей СОДА, ГО “Ліга сучасних жінок”, Сумського обласного центру соціальних служб, а також департаменту соціального захисту населення взяли участь в інтерактивній виставці «Інтернет і діти».

Захід відбувся в межах проєкту “Чемпіони кібербезпеки”, що реалізується за фінансової підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

Даний проєкт націлений на підвищення рівня обізнаності дітей щодо захисту від сучасних методів їх експлуатації з використанням цифрових технологій, попередження кіберзлочинності, а також популяризацію безпечної поведінки в мережі Інтернет.

Під час виставки, представниці громадської організації презентували мобільну гру «Чемпіони кібербезпеки», яка націлена насамперед на дітей, доросліших за 12 років. Однак може стати корисною і дорослій аудиторії.

Завантажити гру можна через додаток Play Маркет, а незабаром можна буде встановити й на iOS.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: