У Сумах поліцейські обговорили впровадження програми «Custody Records»

24.12.2021

Учора поліцейські омбудсмени разом з працівниками Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області та працівниками Управління патрульної поліції в Сумській області детально розглянули питання впровадження програми, яка автоматизує роботу поліцейського та унеможливлює людський фактор, як причину незаконного насилля.

Робоча зустріч проходила за участю головного інспектора відділу моніторингу автоматизованого обліку дій із затриманими особами Управління дотримання прав людини Національної поліції України Сергія Герасимчука та старшого інспектора з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Сумській області) Управління дотримання прав людини Національної поліції України Євгенія Євтєєва.

Під час заходу правоохоронці обговорили не лише впровадження в дію системи «Custody Records», а й її роботу в подальшому. На прикладах роботи програми в інших областях, працівники поліції розглянули можливі проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Крім того, під час зустрічі поліцейські опрацювали практичні навички роботи з системою «Custody Records» безпосередньо на робочому місці інспектора з дотримання прав людини.

Наприкінці заходу учасники подякували співробітникам Управління дотримання прав людини Національної поліції України за інформативну бесіду та домовились про подальшу співпрацю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: