СНАУ реалізує проект дуальної освіти в галузі тваринництва

24.12.2021

На базі ТОВ «Молоко вітчизни» у селі Мар’ївка спільно з Сумським національним аграрним університетом реалізується проєкт – центр дуальної освіти. Суть такої форми навчання полягає у безпосередньому навчанні студентів в умовах виробництва, а також дає якісні результати: високий рівень працевлаштування, підвищення якості професійної підготовки, більш стійка та взаємовигідна співпраця з роботодавцями.

Менторами від СНАУ та ТОВ «Молоко вітчизни» ретельно спланований графік освітнього процесу відповідно до освітньо-професійних програм, відкориговані модулі освітніх компонентів. Навчальний модуль включає у себе приміщення для лекційних та практичних занять, проведення вебінарів, семінарів, майстер-класів, тренінгів фахового спрямування, клас для відпрацювання практичних навичок, гуртожиток та їдальню. Студенти, знаходячись в аудиторії, через скло зможуть спостерігати за маніпуляціями, які викладачі та спеціалісти демонструватимуть на корівках, а також процес буде транслюватися на телеекранах, що розміщені у класах.

Важливим є те, що компанія обиратиме серед студентів найуспішніших і пропонуватиме їм подальше працевлаштування, а студенти у свою чергу зможуть не лише отримати якісні знання, а й можливість працювати на високооплачуваній посаді, адже, не дивлячись на посилену роботизацію процесу, зарплатня на виробництві збільшилась майже у 5 разів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: