Депутати схвалили бюджет Охтирського району

24.12.2021

Вчора 23 грудня відбулося засідання сьомої сесії районної ради 8-го скликання, на якому були присутні 26 депутатів із 38.

На початку сесії народні обранці району заслухали декілька депутатських запитів. Потім  голова районної ради Сергій КІРІЧКО прозвітував про свою діяльність та діяльність районної ради протягом року.  Також було прийнято  бюджет Охтирського району на 2022 рік, план роботи ради, Районну програму соціального захисту населення на 2022 рік та інші питання порядку денного.

Відповідно до прийнятого бюджету доходи  та витрати складатимуть  2 млн. 220 тис. 300 грн. Був затверджений розподіл витрат районного бюджету на реалізацію  програм у сумі 922 400 грн.

Під кінець засідання, яке тривало менше двох годин, голова районної ради Сергій КІРІЧКО привітав депутатів та присутніх із наступаючими новорічними святами.

В цей же день засідали і депутати Охтирської міської ради, які також прийняли бюджет на наступний рік. Проте в міських депутатів на все про все пішов цілий день. І це не зважаючи на те, що чи не щодня протягом тижня відбувалися засідання бюджетних комісій. Політичні чвари та перерозподіл влади дають про себе знати та сповільнюють ініціативи як від провладних, так і від опозиційних  політичних сил.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: