Керівники поліції Сумщини відвідали бійців у зоні АТО

26.12.2021

Заступник начальника ГУНП в Сумській області Сергій Зюбаненко та начальник Управління кадрового забезпечення Ігор Поладич приїхали привітати з новорічними та Різдвяними святами поліцейських, що охороняють спокій на сході країни.

Сумські правоохоронці несуть службу в зоні проведення операції об’єднаних сил від самого початку бойових дій на сході України. Сьогодні поліцейські забезпечують роботу блок-постів, охороняють стратегічні об’єкти, здійснюють патрулювання населених пунктів неподалік від лінії розмежування та допомагають місцевому населенню.

У ході візиту керівники обласного апарату відвідали блокпости, де поліцейські несуть службу цілодобово, місця їх проживання, поспілкувались з особовим складом та вивчили нагальні потреби.

Під час загального шикування від імені начальника ГУНП в Сумській області привітали бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

«Дорогі колеги, тут, на Донеччині ви виконуєте завдання поставлені державою вже давно. Ви відірвані від своїх родин та близьких людей. Незважаючи на це, ви несете службу достойно та якісно, захищаючи на своїх постах мир в Україні. Щоб ви були ближче до своїх осель і змогли відчути дух свят, ми привезли із рідної Сумщини подарунки. Бажаю вам наснаги, міцного здоров’я та скорішого повернення додому» – сказав Сергій Зюбаненко.

Крім того, кращих працівників поліції відзначено почесними грамотами, подяками та цінними подарунками.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: