На Сумщині 15-річний племінник побив дядька-інваліда

27.12.2021

Раніше ми уже писали про 32-річного мешканця Глухівщини, який повернувся з роботи у столиці інвалідом. Хлопця в Києві сильно побили, йому були потрібні операції на голові, руці та нозі. Навесні спільними зусиллями небайдужих громадян після публікацій у ЗМІ Сашка прооперували у Сумській обласній нейрохірургії, вставивши пластину в черепну коробку. Тепер триває збір коштів на наступну операцію – по зміні суглоба в нозі, щоб молода людина могла пересуватися без тростини.

Однак, на жаль, поки  чужі люди збирають Саші гроші, найрідніші лише погіршують ситуацію. 15-річний племінник побив чоловіка, завдаючи удару за ударом прямо по голові. Сталося це вдома, мати підлітка знаходилася поруч, але оскільки була п’яна, жодних заходів, щоб утихомирити свого сина, не вжила.

“Мені було дуже погано, сильно розболілася голова, треба було їхати до лікарні, розповідає Олександр. – Я запропонував по-мирному вирішити питання: нехай сестра сплатить лікування. Але вона відмовилася, тому я написав заяву до поліції. Нехай правоохоронці займуться вихованням хулігана, раз рідна мати не виконує своїх батьківських обов’язків”.

Сподіваємося, що питання побиття людини з інвалідністю буде вирішено у правовому полі.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: