Результати останніх карантинних перевірок у Сумах

28.12.2021

Як повідомив під час щопонеділкової апаратної наради начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав КОНОНЕНКО, З 17 по 23 грудня мобільними групами було проведено перевірку 202 об’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність на території міста.

За грубе порушення карантинних заходів (ігнорування маскового режиму, недотримання запроваджених карантинних норм і правил) мобільними групами, а також патрулями поліції під час чергування було складено дев’ять актів перевірки, два протоколи за статтею 42 КУпАП та 71 протоколів – за статтею 44-3 КУпАП.

Контроль за дотриманням вимог чинного законодавства України допомагали здійснювати представники військової частини 3051 Національної гвардії України в кількості 55 осіб, які працювали в складі 15 піших патрулів і двох патрулів на автомобілях.

За інформацією начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олега ДУБИЦЬКОГО, протягом минулого тижня продовжувалася робота з питання дотримання карантинних вимог у підприємствах торгівлі, закладах ресторанного господарства. Обстежено сім підприємств, розташованих по вул. Кооперативна, вул. Харківська та вул. Прокоф’єва. Спеціалістами Сумського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області за порушення карантинних вимог складено два протоколи за статтею 42 КУпАП «Порушення санітарних норм».

Як прозвітував начальник відділу транспорту, зв’язку і телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО, протягом минулого тижня спостерігався сталий випуск роботи приватного транспорту на маршрути міста, – у пікові години по місту курсувало не менше 85% транспорту.

КП «Електроавтотранс» додало на лінії тролейбусів, зокрема минулого тижня розпочав роботу новий кільцевий маршрут № 21. Також проведено перевірку роботи міського пасажирського транспорту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: