1 та 2 січня пункти щеплень на Сумщині не працюватимуть

30.12.2021

За погодженням з Офісом Президента України і МОЗ 1 та 2 січня є вихідними днями для пунктів щеплення та центрів масової вакцинації проти COVID-19. Про це повідомила під час відеоселекторної наради з головами райдержадміністрацій та громад заступник голови Сумської облдержадміністрації Олена БОЙКО.

«Ми розуміємо, що в ці дні люди святкують, вони не готові йти вакцинуватися, – зазначила Олена Бойко. – Але вже з 3 січня пункти та центри мають працювати за графіком звичайного робочого дня».

Наразі в області є всі види вакцин у достатній кількості. Зокрема, на залишку в регіоні вакцини СORONAVAC – 32660 доз, COMIRNATY – 51092 дози, ASTRAZENECA – 19530 доз, MODERNA – 2570 доз.

Тож заступник голови облдержадміністрації наголосила, щоб 3 січня пункти щеплення та центри масової вакцинації були забезпечені вакциною.

Нагадаємо, щепитися проти COVID-19 можна організовано або індивідуально у зручному пункті чи центрі вакцинації. Детальний перелік та контакти пунктів та центрів на https://list.covid19.gov.ua/.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: