Сучасні системи охорони житла від компанії Шериф

30.12.2021

Для гарантії безпеки вашої оселі потрібно не тільки встановити міцні двері та вікна, але ще й скористатися професійною допомогою охоронної агенції. Лише комплексний підхід та сучасне спеціальне обладнання гарантують 100% безпеки.

Охорона квартири – одна з найпопулярніших послуг фірми “Шериф”. Компанія пропонує послуги юридичним та фізичним особам, допомагає захистити дім, квартиру, офіс, магазин чи склад будь-якого розміру та призначення.

Переваги компанії “Шериф”

Охоронна компанія працює в Україні не один рік, свою безпеку їх вже довірили 24 000 сімей. Головні переваги фірми, це:

Власний автопарк, що дає можливість швидко приїжджати на місце злочину.

Швидкість та злагоджена робота. Оператори передають інформацію про потребу допомоги за 30 секунд. Група швидкого реагування приїжджає на місце за 4-7 хвилин. Взимку час може збільшитися до 9 хвилин.

Доступна вартість послуг, є можливість скористатися розстрочкою.

Використання лише нового обладнання та сучасних технологій. Фірма має потужну матеріальну базу, яка складається з обладнання для безпеки, комунікаційних пристроїв та програмного забезпечення.

Власний відділ тестування нових технологій та обладнання. Перед використанням будь-якого нового пристрою його перевіряють.

Гарантія матеріальної відповідальності. Якщо через будь-які обставини група швидкого реагування не встигла на виклик, та клієнт зазнав збитків, компанія компенсує їх у розмірі від 5 до 100 000 гривень.

Для безпеки клієнтів використовується найсучасніше обладнання, сигналізації Ajax. Це найкраще рішення сьогодні, тому що вона виконує не одну, а одразу три функції. Система миттєво повідомляє, що у квартирі чи іншому приміщенні, виник потоп, з’явився дим, чи в неї проникла стороння людина.

Які послуги є в фірмі

Послуги охорони “Шериф”, це:

Охорона квартир та приватних будинків.

Охорона офісів, магазинів, складів, підприємств.

Захист фізичних осіб.

Встановлення обладнання та камер відеонагляду.

Підключення сигналізації до пультової охорони.

Будь-яка послуга пропонується на найвищому рівні.

Як захистити квартиру

Для захисту оселі спеціалісти радять встановити сучасну сигналізацію, також виконати монтаж датчиків руху, води, газу, відкритих дверей та інші, комплект потрібно підібрати індивідуально. Можна встановити системи відеоспостереження (https://sheriff.com.ua/uk/uslugi/sistemi-videonabludenia-2/), це не обов’язково, але дуже підвищую рівень безпеки. Можна буде спостерігати за тим, що діється вдома, поки вас немає.

Для більш високого рівня безпеки фахівці пропонують підключати систему пультової охорони. Принцип дії простий: після спрацювання датчику, інформація поступає на головний пристрій сигналізації. Далі сповіщення отримує диспетчер, який викликає групу швидкого реагирования. Те саме відбувається у разі спрацьовування кнопки тривоги.

Ви можете замовити монтаж обладнання на офіційному сайті компанії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: