Екскерівник облздраву очолив центр екстреної медичної допомоги

30.12.2021

Сьогодні, 30 грудня, колективу некомерційного підприємства «Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» представили нового керівника. Ним став колишній очільник управління охорони здоров’я Сумської ОДА Сергій Бутенко.

Він звернув увагу на те, що ситуація у службі екстреної медицини йому знайома з 2014 року. Його плідна співпраця з Анатолієм Александренком сприяла вирішенню численних проблем: проведення реконструкції адміністративної будівлі, створення діагностичного телеметричного консультативного кабінету «Юнет», введення в дію сучасного диспетчерського управління, здійснення капітальних ремонтів у пунктах постійного базування бригад Е(Ш)МД, придбання санітарного спецавтотранспорту тощо.

Новопризначений керівник запевнив, що усі добрі напрацювання і в майбутньому будуть підтримуватись і розвиватись. Він виділив основні пріоритети в діяльності Центру: підвищення якості надання екстреної медичної допомоги населенню; постійне навчання медичних працівників і спорудження в майбутньому сучасного навчально-тренувального центру; тісна співпраця з профспілковою організацією, захист прав кожного працівника; максимальне оновлення до кінця 2022 року автопарку; зміцнення матеріально-технічної бази у кожному структурному підрозділі Центру.

«Я не планую кадрових потрясінь. Я людина демократична, але демократію не можна плутати з хаосом. Я за порядок і дисципліну. Будемо разом, заручившись підтримкою влади, працювати на основний результат – врятовані життя та здоров’я наших людей», – сказав Сергій Бутенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: