На Конотопщині горіла літня кухня

04.01.2022

3 січня о 19:48 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні по вул. Вишнева в с. Тернівка, що на Конотопщині. Про пожежу повідомила власниця, яка побачила охоплену полум’ям покрівлю споруди. На місце події було направлено відділення чергових караулів 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, 38-го державного пожежно-рятувального посту та добровільну пожежну команду місцевого підприємства і місцеву пожежну команду с. Красне.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю по всій площі, перекриття на площі до 8 кв. м, меблі, особисті речі та побутову техніку. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось дозаправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 1 км від осередку горіння.

О 20:10 загоряння локалізували, а о 21:50, витративши на гасіння майже 16 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 8 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 2 автомобіля та 3 працівника місцевої пожежної команди с. Красне та добровільної пожежної команди місцевого підприємства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: