Глухів накрила ожеледиця: піску не жалкують тільки біля адмінбудівель

04.01.2022

Погодні гойдалки не перестають дивувати – сльота та калюжі змінює рясний снігопад. Не встигли комунальники розчистити дороги після розгулу хуртовини, як нова турбота – варто було вночі приголомшити морозу і вже сьогодні Глухів окутала ожеледиця.

Люди з побоюванням пересуваються тротуарами. Зате вздовж адміністративної будівлі Есманської громади городяни крокують упевнено, тут із самого ранку у шість рук працівники посипали плитку піском. Відверто, не заощаджуючи. Невдоволені все одно знайшлися, мовляв, пісок за ногами мчить у приміщення.

Щодо роботи комунальників журналісти звернулися по коментар до заступника мера Валерія Галустяна. «Хімію не використовуємо. А такий лід піщано-сольова суміш не бере. У сильний мороз суміш неефективна. І, тим щонайменше, посипаємо. Прошу звернути увагу власників магазинів та будівель на свої ділянки. Варто зазначити, що аналогічна ситуація у всіх містах області – перший рівень небезпеки. Глухівські комунальні служби сьогодні працюють з п’ятої ранку над усуненням стихійного явища. Вчора працювали з 11 вечора та до 7 ранку. Усе на контролі», – повідомив Валерій Едуардович.

hlukhiv.info

Читайте також: У Сумах тротуари та зупинки – наче каток. Влада чекає нової трагедії?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: