Із сьогоднішнього дня стартує реєстрація на пробне ЗНО

05.01.2022

Із 5 по 22 січня 2022 року на сайті Харківського регіонального центру оцінки якості освіти почалася реєстрація бажаючих взяти участь у пробному ЗНО. Цього року випробувальні тести заплановані на 19 березня (з української мови, української мови та літератури) та на 26 березня (з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов – англійської, іспанської, німецької та французькому). У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити реєстраційну форму, зайти в особистий кабінет учасника пробного ЗНО (за логіном та паролем, які були отримані при реєстрації), роздрукувати квитанцію, оплатити послугу з проведення пробних тестів, за 5-7 днів у особистому кабінеті перевірити факт зарахування коштів. Вартість тестування різна – для учасників ХРЦОЯО, куди входить Сумська область, вона становить 213 грн.

Учасники пробного тестування зможуть:

– ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам програм, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт ЗНО-2022;

– виконати пробний тест та попрактикуватися у заповненні бланків відповідей;

– дізнатися про правильні відповіді до завдань пробного тестування, які будуть розміщені на сайті УЦОЯО;

– Отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);

– психологічно налаштуватися на проходження ЗНО;

– навчитися ефективно розподіляти час;

– Оцінити свій рівень знань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: