У Сумах розіграли Кубок поколінь

05.01.2022

У спорткомплексі Сумського держуніверситету відбувся Кубок поколінь ФК «СумДУ».

Як повідомляє прес-служба АФС, «цей турнір традиційно збирає в одному місці гравців різних поколінь футзальної сім’ї з більш ніж 20-річною історією. На жаль, провести цей захід вдається не щороку, однак, по можливості, всі причетні з радістю відгукуються на запрошення, щоб провести святковий вихідний у дружній затишній атмосфері, наповненій безліччю спогадів та гарним настроєм.

Цього року участь у турнірі взяли чотири команди, які зіграли між собою в одне коло: «Молодь» – студенти СумДУ, які нині виступають у Першій лізі зимового чемпіонату АФС; CompService – команда, практично всі гравці якої пройшли через структуру футзального клубу «СумГУ» (свого часу ця команда навіть виступала у змаганнях АФС під назвою “CompService-СумДУ”); «СумГУ» – покоління гравців, які стали чемпіонами Першої ліги чемпіонату України у сезоні 2016-2017 років; “Університет” – старше покоління гравців, які виступали у складі команд “Університет” та “Універ-Автомар”.

Із самого початку здавалося, що за головний приз турніру заочно боротимуться «Університет» та «СумДУ», які розійшлися в очній зустрічі миром – 2:2. Проте свої корективи в хід цієї боротьби внесли «комп’ютерники», які, здавалося б, зробили подарунок «СумДУ», обігравши «Університет». Але вже в наступній грі гравці CompService з аналогічним рахунком здолали і «СумГУ» і таким чином забронювали підсумкове перше місце. Доля срібла вирішувалася у заключній грі, в якій «Університету» потрібно було здобути перемогу над «Молоддю» з кращим рахунком, ніж це зробила команда «СумДУ». Завдання виявилося складнішим, ніж було на перший погляд, але в результаті виконати його досвідченому складу вдалося.

Результати зустрічей: «Молодь» – CompService – 0:3, «Університет» – «СумДУ» – 2:2, «СумДУ» – «Молодь» – 4:1, «Університет» – CompService – 2:3, CompService – « СумДУ» – 3:2, «Університет» – «Молодь» – 5:2.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: