Сумські біатлоністи готуються до міжнародних стартів

05.01.2022

Найближчого вікенду відновлюються старти в рамках Кубка світу (Оберхоф) і Кубка IBU (Брезно-Осрблі). Як повідомив сайту biathlon.com.ua Державний тренер України з біатлону Євген Колупаєв, на перші в новому році міжнародні старти вирушить солідна делегація вихованців сумського біатлону.

Оберхоф. Кубок світу: Валя Семеренко, Антон Дудченко, Богдан Цимбал, Артем Тищенко.

На п’ятому етапі Кубка світу заплановані спринти, змішані естафети та перегони переслідування. Проте поки що погодна ситуація в Оберхофі не викликає оптимізму: за свіжою інформацією, там триває сильний дощ, і є побоювання, що організаторам буде складно підготувати трасу для проведення змагань.

Брізно-Осрблі. Кубок IBU: Віта Семеренко, Ганна Кривонос, Юлія Журавок, Руслан Ткаленко, Денис Насико, Андрій Доценко, Андрій Орлик.

На четвертому етапі Кубка IBU чоловіки та жінки бігатимуть по два спринти. Жіночий склад вийшов більш розширеним – заявлено сім учасниць. Нагадаємо, через зміну системи визначення квот, проведеної IBU перед цим сезоном, наша жіноча команда має право виставити на старт шість спортсменок, а не п’ять, як це було б за підсумками одного попереднього сезону.

Нагадаємо, що Федерація лижного спорту Австрії та місцевий організаційний комітет ухвалив рішення про відміну етапу Юніорського кубка світу в Хохфільцені у зв’язку з пандемією коронавірусу. Змагання мали пройти з 10 по 15 січня 2022 року.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: