В Охтирці готуються розмістити батальйон тероборони

05.01.2022

З 1 січня 2022 року в Україні діє Закон «Про основи національного спротиву», яким передбачено розбудову структури територіальної оборони в кожній області та районі.

З метою вирішення питань щодо розміщення Охтирського батальйону територіальної оборони, 5 січня відбулася робоча поїздка до міста Охтирки заступника голови Сумської облдержадміністрації Вячеслава Печененка і начальника управління оборонної роботи, забезпечення законності та правопорядку обласної адміністрації Василя Одарченка.

Детально ознайомившись з організацією заходів територіальної оборони на Охтирщині, Вячеслав Печененко і Василь Одарченко поспілкувалися із зазначених питань з головою Охтирської райдержадміністрації Леонідом Клизубом, Охтирським міським головою Павлом Кузьменком, начальником Охтирського об’єднаного територіального центру комплектування і соціальної підтримки підполковником Андрієм Думчиковим та командиром Охтирського батальйону територіальної оборони майором Дмитром Гребенюком.

Під час робочої поїздки були оглянуті приміщення, в яких планується розмістити батальйон, опрацьовані варіанти задоволення соціально-побутових потреб військовослужбовців, матеріально-технічного забезпечення батальйону тощо.

Як зазначив В’ячеслав Печененко, лише спільними зусиллями органів державної влади, органів місцевого самоврядування та військового управління можливо забезпечити своєчасне реагування та вжиття необхідних заходів щодо оборони України та захисту населення від посягань агресора.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: