Глухівчанка перемогла у міжнародному конкурсі новорічного декору

06.01.2022

Магістрантка Глухівського педагогічного університету Яна Мінакова стала найкращою у Міжнародному конкурсі одного образу та новорічно-різдвяного декору «Сузір’я каштан». На розгляд журі дівчина представила листівку «Різдвяна ніч» у техніці скрапбукінгу.

«Про конкурс мені розповіла моя колишня викладачка Світлана Білевич. Спробувати свої сили у ньому – скоріше її ідея. Було багато різних номінацій, «Листівка» – одна з них. Я багато років працюю в техніці скрапбукінгу. Роблю блокноти, листівки, шоколадниці. Моя дипломна робота також була пов’язана із скрапбукінгом. Над темою довго не думали – напередодні новорічно-різдвяних свят вона прийшла сама собою», – розповідає Яна.

Дівчина зізналася, що її підтримали колеги та друзі. Наприклад, до конкурсного відео були особливі вимоги. Зняти його майстрині допоміг знайомий. До того ж, через карантин було важко знайти матеріали. Навіть спеціальний блакитний картон для листівки. Але тут допомогли зв’язки Світлани Бєлєвич, яка вже багато років займається хендмейдом і має широке коло знайомих за інтересами.

Сама Світлана стверджує: «Перемога Яні далася нелегко, адже цього року на конкурс було подано 294 заявки з України, Молдови, Польщі та Китаю. Незважаючи на це, робота «Різдвяна ніч» посіла І місце у номінації «Листівка». Спасибі Яні за цікаву співпрацю у підготовці до конкурсу. Дякуємо Богу за творчу натхнення та всім, хто допомагав з матеріалами та відеозйомкою! Студенти ДНПУ імені Олександра Довженка, ви – найкращі!»

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: