На Сумщині потребують допомоги двоє маленьких братів

06.01.2022

Віднедавна у Шостку переїхала молода родинаГеоргія Сапеску, яка виховує чотирьох дітей. Двоє з них потребують дороговартісного лікування. У старшого десятирічного Раміна проблеми з серцем – метаболічна кардіоміопатія. У наймолодшого півторарічного Саміра – тромбоцитоз.

Під час лікування сім’я зіштовхнулася з двома проблемами – це брак коштів, а через те, що усі є резидентами, а не громадянами  України грошей треба в рази більше. Лише за палату у Сумській обласній дитячій лікарні платити більше 2-х тисяч грн на день.

Тож поки батько намагається отримати хоча б посвідку на проживання, на лікування дітей йдуть десятки тисяч гривень. Спочатку допомагали друзі та родичі, однак зараз усі фінансові ресурси вже вичерпані.

Голова сімейства звертається до усіх небайдужих людей, благаючи хоч кількома гривнями допомогти їм підтримувати здоров’я синів. До прикладу, тромбоцитоз маленького Саміра може відступити ближче до 8 років. Зараз хлопця необхідно регулярно прокапувати. Одна крапельниця коштує більше 10 тис. грн.

Допоможіть цій родині повірити в дива у новорічні свята!

Реквізити для допомоги: 5167 8032 5587 8121 Ощадбанк отримувач Оксана Лозинська (хрещена Саміра).

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: