У Сумах пограбували дачу

06.01.2022

Учора на оперативну поліцейську лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку з дачної ділянки, що знаходиться на території садового товариства «Фрунзенець» в Сумах.

Під час виїзду слідчо – оперативної групи Сумського районного управління поліції на виклик, до працівників поліції звернулися власники дачних ділянок та розповіли про те, що неподалік помітили двох підозрілих осіб, які вешталися територією товариства. А один із незнайомців ще й перелазив через паркан дачної ділянки.

Поліцейські, проаналізувавши маршрут руху невідомих, вирушили їм напереріз, і невдовзі й справді вийшли на чоловіків та зупинили їх.

Під час проведення поверхневої перевірки у одного з чоловіків працівники поліції виявили декілька ключів для відкриття господарчої будівлі, які напередодні було викрадено.

У розмові з правоохоронцями чоловік зізнався у скоєнні крадіжки з дачного будинку сумчанина. Кілька днів тому, потрапивши в середину чужого приміщення, зловмисник поцупив звідти насосну станцію, гідроакумулятор на 24 літри, блендер, настільний станок для обробки деревини та набір інструментів для каміну.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Наразі поліція перевіряє чоловіка та його приятеля на причетність до скоєння подібних злочинів на території міста Суми.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: