Юна глухівчанка стала лауреатом одразу кількох міжнародних конкурсів

08.01.2022

На початку грудня юна солістка зразкової студії «Добрий вечір» Анна МІЩЕНКО здобула І місце у фестивалі-конкурсі «UKR WEST ART FEST» у Трускавці. А у двох конкурсах «GOLD ART FEST» та «Кубок від фараона», що відбулися в Єгипті, стала лауреатом ІІ ступеня.

Через дистанційну форму роботи виступ глухівчанки був представлений відеозаписом. Восьмирічна Анна виконала пісню «Мова солов’їна». Професійне журі у складі відомих артистів, працівників культури оцінювало зовнішній вигляд, професійність і характер виконання, артистичність, відповідність пісні віку дитини. Тож наша талановита землячка виборола аж три нагороди.

Керівник студії, яку дівчинка відвідує вже три роки, Тетяна КАРПЕНКО розповіла, що завданням творчих колективів є дарувати радість жителям громади, брати участь у різноманітних обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах. Іде постійна підготовка до виступів. І якщо у дитини готовий художній номер, то його представляють на конкурсі очно чи дистанційно. Також, на її думку, це підвищує шанси для більшості охочих взяти участь, адже не кожен учасник може подолати велику відстань, щоб приїхати у той же Єгипет. «Для нас ці перемоги, звичайно, велика радість, хоча є до чого прагнути, над чим працювати, а для Ані це подарунок до Дня Святого Миколая. Вона дуже любить це свято, зиму, сніг, до речі, нашу ялинку в студії прикрашають і її оригінальні поробки».

Також пані Тетяна додала, що за 25 років її роботи з дітьми побачила, що у кожного є талант. І питання лише в тому, щоб його розкрити, якщо дитина сама цього прагне.

До речі, це не перші перемоги Анни Міщенко такого рівня. Минулого року в жанрі естрадного вокалу вона здобула ІІ місце у фестивалі «GOLDEN LION», що проходив у Львові.

shostka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: