Сумська філармонія вразила саундтреками із легендарних голлівудських кінострічок

08.01.2022

У світле свято – Різдво Христове – у Сумській обласній філармонії відбулася прем’єра концерту “Best Hollywood Soundtracks” лауреата Міжнародних конкурсів, камерного оркестру сучасної та старовинної музики “РЕНЕСАНС” під керівництвом головного диригента, лауреата Міжнародного та Всеукраїнського конкурсів Бориса ГОНЧАРЕНКА. Автор проєкту – концертмейстер Олена КУЛІШЕНКО (скрипка).

У залі філармонії у живому виконанні камерного оркестру сучасної та старовинної музики “РЕНЕСАНС” під диригуванням Бориса ГОНЧАРЕНКА звучала музика із легендарних голлівудських кінострічок: “Крижане серце”, “Рожева пантера”, “Аліса в країні чудес”, “Красуня і Чудовисько”, “Зоряні війни”, “Рататуй”, “Месники”, “Джеймс Бонд (Координати Скайфолл)”, “Пірати Карибського моря” і це далеко невичерпний перелік. Музичні враження доповнили безпосередньо кадри з кінофільмів, проєктовані на великий екран під час концерту.

Святкова атмосфера в залі, захоплені оплески публіки, численні вигуки “Браво” були підтвердженням того, що на сцені виступали справжні професіонали своєї справи з високим творчим потенціалом, ентузіасти з великої літери, які дарують глядачам колосальний заряд енергії та незабутні враження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: