Мер Сум “раптово” помітив несанкціоновану торгівлю в центрі міста

09.01.2022

“Ми ні в якому разі не хочемо перешкоджати роботі бізнесу, але таке зневажливе ставлення до громади міста – обурює”, – написав у Фейсбуці міський голова Сум Олександр Лисенко з приводу роботи одного з кіосків на колесах на Театральній площі.

Реакція мера – дуже дивна, адже така ситуація у центрі Сум – явище постійне, масове і спостерігається не перший рік. Ми не раз писали про “вагончики”, що роз’їжджають міськими тротуарами, і про цілі торгові ряди стихійників у напрямку ринку – пройти неможливо, але чомусь їх роками ніхто не помічає. А тут раптом така увага до одного кіоску!

“Щодо ситуації з незаконним розміщенням таких конструкцій! Дорогі сумчани! Вкрай обурений тим, як деякі підприємці намагаються будувати свій бізнес у нашій громаді.

Хочу вас повідомити – дана тимчасова споруда, що розміщена на Театральній площі, є незаконною. Виконавчим комітетом Сумської міської ради не надавався дозвіл для веденням такого роду підприємницької діяльності.

Ми ні в якому разі не хочемо перешкоджати роботі бізнесу, але таке зневажливе ставлення до громади міста – обурює. Під час завтрашньої апаратної наради надам відповідне доручення щодо негайного вирішення цієї ситуації”, – написав Лисенко.

Сподіваємося, що завтра мер таки пояснить причини свого вибіркового наїзду на середньостатистичний “вагончик” у центрі міста. Можливо, комусь із чиновників тут не зробили безкоштовну каву чи шаурму, або ж остання їм вийшла “боком”?..

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: