У Сумах після “наїзду” мера розбиратимуться з автокафе на Театральній

10.01.2022

На апаратній нараді в мерії 10 січня мер Сум порушив питання появи на Театральній площі, на його думку, незаконного автокафе.

«Ми не давали дозволу на ведення такої підприємницької діяльності. До того ж міська влада погодила лише два кавабуси – на початку Театральної та навпроти «Вінегрету» – наприкінці», – зазначив він і зажадав роз’яснень з боку міськвідділу з питань торгівлі та підприємництва.

На це начальник відділу Олег Дубицький пояснив, що дозвіл виконкому на роботу на Театральній площі даного кавабуса все ж таки є. Однак вони були змушені посунутися, бо на їхньому місці на новорічні свята поставили дитячі атракціони. Щойно новорічні атрибути будуть демонтовані з площі, пообіцяв чиновник, кавабус стане на узгоджене місце.

І все ж таки Олександр Лисенко попросив уточнити ситуацію, оскільки автокафе позиціонує себе як таке, що реалізує кебаб. Він про такий вид кави не чув, зате знає кебаб як м’ясну страву.

«Ми давали дозвіл лише на продаж кави, а не на громадське харчування. Реалізація продуктів харчування – вже інша історія», – заявив він. Так що з кебабом будуть розбиратися.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: