Мобільні групи в дії: результати останніх карантинних перевірок у Сумах

10.01.2022

Як повідомив під час щопонеділкової апаратної наради начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав КОНОНЕНКО, З 24 грудня по 5 січня мобільними групами було проведено перевірку 245 об’єктів господарювання.

За грубе порушення карантинних заходів (ігнорування маскового режиму, недотримання запроваджених карантинних норм і правил) мобільними групами, а також патрулями поліції під час чергування було складено три акти перевірки, чотири протоколи за статтею 42 КУпАП та 102 протоколи – за статтею 44-3 КУпАП.

Окрім цього, задля посилення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства щодо виконання протиепідемічних норм, на території громади здійснювали чергування 42 військовослужбовця військової частини 3051 Національної гвардії України. Спільно з працівниками поліції було складено вісім протоколів за статтею 44-3 КУпАП.

За інформацією начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олега ДУБИЦЬКОГО, протягом минулого тижня продовжувалася робота з дотримання карантинних вимог у підприємствах торгівлі, закладах ресторанного господарства. Обстежено підприємства, розташовані по вул. Шевченка, вул. Засумська та вул. Металургів. Спеціалістами Сумського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області за порушення карантинних вимог складено чотири протоколи за статтею 42 КУпАП.

За словами начальника відділу транспорту, зв’язку і телекомунікаційних послуг Сергія ЯКОВЕНКА, у понеділок, 3 січня, проведено контрольну перевірку вимог дотримання вимог карантинних обмежень на базі ПП «Компол» – перевізнику надані рекомендації щодо посилення контролю за перевезенням пасажирів у захисних масках та проведення дезінфекції робочої зони не рідше трьох разів на день.

У середу, 29 грудня, на виконання доручення міського голови Олександра ЛИСЕНКА разом з керівником підприємства ТОВ «Сумипастранс» проведено перевірку санітарного стану салонів автобусів та наявності рекламних наліпок. Також, було обстежено транспорт на кінцевій зупинці «Обласна дитяча лікарня» – перевірено автобуси на маршрутах № 1, № 5, № 17А, № 19, № 55. Під час перевірки з водіями та пасажирами проводилась роз’яснювальна робота щодо обов’язкового носіння масок та дотримання соціальної дистанції.

Свою чергою міський голова звернув увагу начальника відділу транспорту, зв’язку і телекомунікаційних послуг на посилення контролю за дотриманням перевізниками графіка руху автобусів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: