Курсанти ХНУВС проходять практику в терпідрозділах ГУНП в Сумській області

10.01.2022

135 курсантів другого і третього курсів, які навчаються за такими напрямами, як право, превентивна діяльність та психологія, упродовж місяця будуть проходити навчальну практику у структурних підрозділах поліції області.

Від сьогодні розпочалася навчальна практика у курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ та курсантів Сумської філії ХНУВС. Майбутні правоохоронці зможуть отримати практичний досвід від працівників поліції Сумського та Шосткинського районних управлінь поліції, а також Охтирського, Роменського та Конотопського районних відділів поліції.

Зі вступним словом до присутніх звернувся начальник Головного управління Національної поліції Сергій Чиж: «Вітаю вас з початком навчальної практики у наших підрозділах. Хочу побажати вам наснаги у роботі, адже приємно бачити у поліції молодь, яка хоче переймати досвід старших колег та має зацікавленість у цій нелегкій справі».

На зустрічі були присутні заступники начальника ГУНП в Сумській області Сергій Зюбаненко та Микола Худенко. Кожен з них наголосив на поглибленні вже набутих знань та вдосконаленні свої професійних навичок, аби у подальшому успішно нести службу у підрозділах поліції та захищати суспільство від злочинності.

До виступу також долучилися начальник управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Олена Біцан та директор Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Сумській області» Леонід Дєдков.

Крім того, директор Сумської філії Харківського національного університет внутрішніх справ Сергій Лукаш акцентував увагу курсантів на дотриманні у своїй діяльності дисципліни і законності та сумлінному виконанні службових завдань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: