В Охтирці хочуть реконструювати шкільний спортмайданчик за 32 млн грн

10.01.2022

Нещодавно в приміщенні Охтирського міського центру культури і дозвілля “Кнєжа” міський голова Павло Кузьменко звітував перед громадою за виконану роботу за рік. У своєму зверненні до охтирчан він зазначив, що  робиться ставка на якість та довговічність:

–  Так, такі рішення не мають швидкого ефекту на старті, але це глобальні інфраструктурні об’єкти у різних сферах життєдіяльності міста.  Одне з важливих завдань для нас – пошук додаткових джерел фінансування та налагодження співпраці з міжнародними фондами, програмами та грантами. З початку 2021 року надіслано 17 проєктних заявок. На капітальний ремонт дороги по вулиці Незалежності були залучені кошти з державного бюджету у сумі 11 млн 564 тис. гривень.

У результаті роботи до бюджету громади у 2021 році залучено коштів з державного бюджету на загальну суму 31,6 млн грн. З них відібрано для реалізації в 2021-2022 роках  проєкт «Реставрація пам’ятки архітектури місцевого значення Чоловічої гімназії з пристосуванням під корпус гімназії по вул. Сумській, 4 у м. Охтирка Сумської області», загальною вартістю 48,7 млн грн. За рахунок залучених коштів з державного бюджету у звітному періоді профінансовано 10,2 млн гривень, з бюджету громади на співфінансування проєкту виділено 1,1 млн. гривень.

Для реалізації проєкту «Будівництво (реконструкція) басейну Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3», загальною вартістю 25,5 млн гривень, залучено субвенцію з державного бюджету в 2021 році у розмірі 10 млн. гривень, з бюджету громади на співфінансування проєкту виділено 3 млн гривень.

Для участі у додатковому конкурсному відборі інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2022 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, подано проєкт «Реконструкція спортивних майданчиків та стадіону Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради за адресою: вул. Шевченка, 22, м. Охтирка, Сумська обл.» вартістю 32 млн гривень.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: