На Сумщині пробне ЗНО-2022 буде найдешевшим серед всіх областей країни

10.01.2022

5 січня в Україні стартувала реєстрація на пробне зовнішнє оцінювання, пише портал Освіта.uа. У 2022 році вона буде небезплатной, проте українців відразу попередили про те, що вартість пробного тестування буде коливатися в залежності від регіону проживання учасника.

Як стало відомо, найдешевше проходження пробного тестування обійдеться жителям Харківської, Полтавської та Сумської областей, які реєструються в Харківському регіональному центрі оцінювання якості освіти. За один пробний тест вони заплатять 213 гривень.

Реєстрація в Одеському центрі обійдеться в 270 гривень, в Івано-Франківському 282 гривні, в Донецькому та Дніпропетровському 285 гривень, а в Херсонському, Вінницькому та Львівському – 300 гривень.

Найбільше доведеться заплатити жителям Чернігівської, Черкаської, Київської областей та міста Києва. Для них проходження одного пробного тесту обійдеться в 309 гривень.

Результати пробного тестування українці отримають 19-21 і 26-28 березня. Учасники зможуть дізнатися їх у своєму Особистому кабінеті на спеціальному сервісі. Українцям нагадали про те, що ці результати не можу використовуватися для оцінювання досягнень учнів шкіл.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: