Музичний керівник дитсадка з Сумщини розказав, як планує витратити виграний мільйон

10.01.2022

Мешканець села Слобода Конотопського району Олег Мороз виграв мільйон у телевізійному шоу на загальнонаціональному каналі. Зйомки тривали в листопаді 2021 в Києві. Зараз чоловік разом із родиною: дружиною і двома доньками, у рідному селі планують, як витратити виграш.

“У якій країні світу є місто, де другою державною мовою є українська?” – це останнє питання, що вирішувало підсумок гри для Олега. Чоловік міг зупинити гру і забрати півмільйона. Неправильна ж відповідь на останнє запитання залишила б чоловіка з 50-тьма тисячами гривень.

“Серце мені все-таки підказує, що це Бразилія. Але логіка – що варто зупинитися і взяти гроші. варіант С – у Бразилії, це моя остаточна відповідь”, – сказав у фіналі шоу Олег.

“От перший раз в житті таке: відчуваю душею чи серцем. Відчуваю: от ця відповідь – вона. Пізніше я аналізував: я її не знав, може, вона у підсвідомості сиділа, бо виходила програма з Комаровим, де він розповідав про Бразилію, і я це там побачив. Воно, мабуть, виплило в потрібний момент, і я сказав”, – розповідає мільйонер.

Програму, де українці виграють гроші за знання та гарну логіку, Олег дивився з дитинства. Натрапивши на її рекламу в інтернеті, вирішив спробувати свої сили. Заповнив анкету, пройшов кілька відео- і телефонних співбесід. Майже нікого не попередивши, вирушив у листопаді в столицю.

“Навіть якщо ти не володієш енциклопедичними знаннями, відповідь можна дати: деякі на логіку в деяких – відповідь в самому запитанні. Гадаю, більше на логіку. Програма більш розважальна, люди туди приїжджають звичайні. Були питання, на які я знав відповідь, тому що десь чув, про людину-будильника я з вікторини на телефоні дізнався і це питання мені попалося, я такий: “о, цю відповідь знаю”, – розповідає Олег.

Протягом гри Олег використав всі можливі підказки. Однією з них була – дзвінок другу. Другом була дружина.

“Подзвонив, у мене руки трусяться, переживаю. Він поставив питання, я змогла йому допомогти, підказати правильну відповідь. У своїй голові знайшла відповідь і допомогла. Він почув тільки одне слово, перше. 30 секунд – це дуже мало для допомоги”, – ділиться дружина Олега Катерина Мороз.

Олег живе в селі Слобода, Конотопського району.

Виховує двох доньок: їм рік і чотири роки. За освітою біолог, а працює на двох роботах: керівником поштового відділення і музичним керівником в дитсадку.

Там – єдиний чоловік у колективі, говорить його начальниця.

“Працювати з ним дуже легко, тому що він порядна, інтелігентна людина, творчий і креативний, знає підхід до дітей. Як він змінився за останній час? Ніяк, яким був, таким і залишився. Маємо надію, що від нас не переїде”, – говорить в.о. директора Слобідського закладу дошкільної освіти Наталія Гуценко.

Програма за участі Олега вийшла в ефір 22 грудня. Чоловік говорить: емоції, які відчув під час перегляду, створили святковий настрій за тиждень до Нового року. Фактично грошей поки не отримав через бюрократичні умови. Удома зараз має подарунковий сертифікат.

“Якби мені винесли сумку грошей, щоб я її взяв у руки, воно б мені дійшло. Так, мені винесли сертифікат, але емоції змішані: і радісно, і хвилювання, і втома, і думки: а куди їх витрачати? Плани – їх просто не профукати. Хай вони їдуть – це перше. Планів – безліч: і в цю купку, і в цю купку запхнути”, – говорить Олег.

Чоловік захоплюється стендап-комедією, також, говорить, хотів би спробувати себе радіоведучим. Не виключає, що частину виграшу спрямує на саморозвиток саме в цих галузях.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: