В Охтирці шукають перевізників на 2 маршрути

11.01.2022

Управління капбудівництва та ЖКГ  Охтирської міськради оголосило про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування на двох маршрутах – № 24 «пров.Кириківський-Дачний» та № 10 «АТЗТ-залізничний вокзал». Конкурс відбудеться 7 лютого.

Працюють автобуси місткістю від 16 до 22 пасажирів класів А, В. Рухомий склад, що пропонується перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах, повинен за технічними та екологічними показниками, пасажиромісткістю відповідати вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

Перевезення пільгових категорій населення здійснюватиметься без надання компенсації з державного, місцевого бюджету  на підставі конкурсних пропозицій автомобільних перевізників.

Робота на маршруті – не менше, ніж 10 годин щоденно (без урахування перерви).

Перевізник забезпечує наявність на об’єкті конкурсу не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з інвалідністю. Для перевезення осіб з інвалідністю допускаються спеціально облаштовані автобуси, які мають відповідний сертифікат.

Перевізник зобов’язується на умовах, визначених Організатором, встановити на кожний транспортний засіб, що працює на маршруті, GPS обладнання, забезпечити його постійне підключення і працездатність та надати Організатору доступ до GPS-даних для моніторингу роботи автобусів в онлайн режимі.

Більш детальну інформацію про умови конкурсу, які затверджені рішенням виконавчого комітету Охтирської міської ради від 25.05.2016 № 89 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28.10.2014 № 143 «Про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м.Охтирка», можна отримати за телефоном 41500, в управлінні капітального будівництва та житлово-комунального господарства, каб.№2, вул.Чкалова,27а, або на сайті Охтирської міської ради.

Документи для участі в конкурсах подаються у двох конвертах з позначками «№ 1» та «№ 2» до управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради за адресою: каб. № 2, вул. Чкалова,27а м. Охтирка, Сумська область, тел. (05446) 41500.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: