У Сумах поліцейські обговорили стан оперативної обстановки на території області

11.01.2022

Сьогодні у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулася нарада керівництва ГУНП на якій обговорювалися основні питання діяльності підрозділів поліції області.

Нарада відбулася під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергія Чижа. У нараді взяли участь заступники начальника ГУНП області, начальники структурних підрозділів апарату ГУНП, районних управлінь (відділів) поліції, підпорядкованих їм базових підрозділів поліції, керівники ізоляторів тимчасового тримання області та начальники відокремлених підрозділів поліції.

У ході наради учасники обговорили оперативну обстановку на території області на минулому тижні; протидію кримінальним правопорушенням пов’язаним із пошкодженням майна шляхом підпалів та стан організації роботи щодо виявлення, розкриття та розслідування кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки.

Під час наради керівництво поліції області заслухало звіти окремих керівників територіальних підрозділів поліції, які не забезпечили належних результатів роботи, та напрацювали шляхи усунення виявлених недоліків.

Сергій Чиж націлив присутніх керівників на активізацію роботи підпорядкованих підрозділів щодо розкриття та розслідування злочинів, насамперед на пріоритетних напрямах.

Наприкінці наради за сумлінну та бездоганну службу українському народу, відданість та відповідальність, вагомі особисті здобутки у справі боротьби зі злочинністю начальник поліції області оголосив Листи-подяки трьом співробітникам Роменського районного відділу поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: