Напередодні чергової хвилі ковіду Охтирська лікарня убезпечилася від браку кисню

11.01.2022

Уже другий рік поспіль уся країна і Охтирська громада в тому числі бореться з пандемією COVID-19.

Протягом минулого року пріоритетним напрямом діяльності у сфері охорони здоров’я було надання гарантованих обсягів медичної допомоги, підвищення її доступності та якості, сприяння впровадженню сучасних медичних технологій у практику закладів охорони здоров’я, протидія розповсюдженню коронавірусної хвороби, ефективне використання матеріально-технічного ресурсу.

Протягом 2021 року для Охтирської лікарні було проведено значну роботу з покращення матеріально-технічної бази медичних закладів міста з пріоритетною увагою до протидії COVID-19.

Рішенням сесії Охтирської міської ради виділені кошти в сумі 800,0 тис. гривень на придбання та встановлення обладнання для лікування хворих на СОVID-19.

Отримана ємність для стиснених або скраплених газів кріогенний циліндр тип DPW-499|1/59 з випарником 30м3/год вартістю 329 тис. гривень та ємність для стиснених або скраплених газів кріогенний циліндр тип DPW-499|1/59 з випарником 30м3/год з редукційним блоком для кисню вартістю 388 тис. гривень.

Рішенням виконавчого комітету було додатково виділено 1  млн гривень для забезпечення лікарні медикаментами для пацієнтів, хворих на гостре респіраторне захворювання COVID-19. Кошти використані в повному обсязі.

У цілому по галузі «Охорона здоров’я» містабули затверджені бюджетні програми на загальну суму 15,1 млн гривень.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: