Обласні депутати від ОП-ЗЖ придбали для комунальної установи смарт-телевізор

12.01.2022

До депутатів Сумської обласної ради від «Опозиційної платформи – За життя» Олександра Будника та Юрія Меєровича звернулася директор комунальної установи СОР «Охтирський міський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю» Наталія Козій. Вона розповіла, що для навчання та виховання діток, які знаходяться в установі, необхідний смарт-телевізор. Депутати одразу відгукнулися і за власний кошт придбали необхідну техніку.

«Нині треба навчати дітей і йти в ногу з новітніми технологіями, інакше учні не так засвоюватимуть програму, як того вимагає сучасність, – певен Олександр Будник. – А так діти краще сприймають і запам’ятовують візуальну інформацію, яку бачать на уроках по телевізору».

«Телевізор, який підключається до комп’ютера, сприятиме всебічному розвитку дітей, а для вчителів їхня робота стане легшою і в рази цікавішою», – додав Юрій Меєрович.

Кажуть, діти й вчителі дуже задоволені, бо відтепер засвоювати знання буде простіше.

Для довідки: Комунальна установа «Охтирський міський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю» безкоштовно надає комплекс реабілітаційних послуг, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку дітей з інвалідністю до 18 років та дітей віком до 3-х років включно. Термін проходження курсу реабілітації 1 рік.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: