В Охтирському районі за 40 мільйонів ремонтують опорну школу

14.01.2022

Триває капітальний ремонт (термомодернізація) Комишанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с. Комиші Охтирського району. Це опорний заклад громади, де навчається 215 дітей,  тому його було обрано в рамках програми «Велике будівництво».

Загальна кошторисна вартість будівельних робіт станом на сьогодні складає 40,4 млн грн. Фінансування об’єкта здійснюється за рахунок субвенції на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери та коштів місцевого бюджету. Будівельні роботи розпочато у грудні 2021 року. Наразі освоєно коштів платників податків на суму 12,1 млн грн, із них 10,9 – державний бюджет та 1,2 млн – місцевий бюджет.

«Приміщенню школи вже 40 років. За цей час вона капітально не ремонтувалася. Тепер на цьому об’єкті здійснюється утеплення фасаду, фундаменту, покрівлі, заміна каналізації, електромережі, теплопостачання, внутрішні роботи. Також після ремонту плануємо закупити нові меблі для опорного закладу», – говорив сільський голова Сергій Павленко.

Готовність об’єкту станом на сьогодні складає 45%. Закінчення будівельних робіт на об’єкті планується у грудні 2022 року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: