День Святого Валентина: що подарувати хлопцеві, щоб здивувати?

14.01.2022

Щороку всі закохані пари задаються питанням: що ж подарувати своїй другій половинці на день Святого Валентина, щоб порадувати і приємно здивувати? Особливо це питання хвилює дівчат, адже всі представниці прекрасної статі приділяють багато уваги вибору презентів для своїх хлопців. Для того, щоб хоч трохи спростити вам цей вибір ми і створили цю добірку подарунків хлопцеві на 14 лютого.

VR-окуляри

Багато хлопців люблять техніку, особливо, якщо йдеться про ігрові консолі. Так що якщо ви хочете по-справжньому здивувати свою молоду людину, то цілком можете придбати для неї окуляри віртуальної реальності. Такий презент безумовно не дешевий, але повірте, він того справді вартий! З його допомогою ваш хлопець зможе грати в різні ігри з відчуванням повного занурення, віртуально подорожувати, проходити різні квести і дивитися фільми так, ніби він і сам є учасником того, що відбувається.

Домашня пивоварня

Такий презент оцінять насамперед ті чоловіки, які люблять пиво і не проти хоч раз приготувати його самостійно. У комплект входить не лише спеціальна ємність для варіння, але й усі необхідні інгредієнти, завдяки яким ваш хлопець зможе створити власний авторський напій. Можете навіть не сумніватися, в результаті він точно буде радий подібному подарунку від вас!

Проектор

Багато пар 14 лютого відправляються в кіно, ну а за допомогою проектора можна влаштувати марафон улюблених фільмів або серіалів прямо не виходячи з дому! Цей девайс транслює будь-яке відео з ноутбука чи смартфона на великий екран, зберігаючи при цьому високу якість зображення та гарний звук. Повірте, такий презент точно припаде вашому хлопцеві до душі.

Сертифікат

Прекрасним варіантом для подарунка є подарункова картка, купити яку ви можете на https://onecard.gift/podarki-parnyu-na-14-fevralya. Адже такий презент дозволить вашому хлопцеві самому вибрати собі те, що йому цікаво, а значить, ви апріорі подаруєте йому те, що йому потрібно. А враховуючи той факт, що термін дії такої карти цілих 500 днів, то у вашого коханого точно буде час, щоби вибрати для себе подарунок своєї мрії!

Настільна гра

Ще один цікавий варіант, який, напевно, сподобається вашій молодій людині. Тим більше, що таких ігор дійсно багато і ви зможете вибрати те, що точно сподобається вашому коханому. Це може бути спеціальний набір фішок для покеру, дженга, монополія, уно, аліос, мафія, еволюція, твістер, градус, бенг і навіть колекційні шахи, вибирати варто спираючись на його смак та характер.

Набір для пікніка

Якщо ваш коханий любить влаштовувати вилазки на природу, чому б не подарувати йому спеціальний набір для пікніків? У нього зазвичай входить складний мангал або рещітка для барбекю, шампура, ножі та лопатки, кейс для зберігання тощо. Ще один непоганий варіант – це туристичний набір, зокрема намет, спальний мішок, посуд для приготування їжі у польових умовах тощо.

Ми впевнені, що ви зможете вибрати щось гідне із запропонованих вище варіантів і цим подаруєте хлопцеві 14 лютого справжнє свято!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: