Охтирська ТЕЦ хоче вчетверте підняти тарифи

14.01.2022

На початку сьогоднішнього засідання сесії Охтирської міської ради, як завжди, заслуховували депутатські запити.

Першою свої запити зачитала депутат Тетяна Макарова. Вони стосувалися підняттю тарифів на вивіз сміття, водовідведення та теплоносії в Охтирській громаді. Зокрема, політик звернулася до міського голови з проханням надати належним чином завірені копії документів, на підставі яких встановлені тарифи для ТОВ “Водоторгприлад” на вивезення сміття та для ДП “Верп” ТОВ “Водоторгприлад”на водовідведення за 2021 -2022 роки, в тому числі за результатами коригування.

Другий запит Тетяни Юхимівни стосувався тарифу на теплопостачання, який уже тричі підвищували. Більше того, ТОВ “Брокенергія” озвучила свій намір вчетверте збільшити плату на тепло. Нещодавно мешканці одного з багатоквартирних будинків в Охтирці звернулися до суду з приводу скасування завищених тарифів.

“За новорічні свята до мене надійшов шквал дзвінків з приводу використання виборцями свого права на справедливу плату за теплоносії. До мене зверталися охтирчани, які проживають за адресою вул. Київська, 97, Штагера, 2 та 3 – можна сказати, що  мешканці майже всього мікрорайону Дачний виявили бажання встановлення чесних тарифів на тепло. Охтирчани звертаються до міського голови з проханням сприяння у перерахунку тарифу  та повернення коштів за транспортування та постачання теплової енергії на підставі висновків позапланової перевірки ГУ Держпродспоживслужби у Сумській області “ТОВ “Брокенергії”. Це ті захмарні тарифи, які Ви, Павло Петровичу, разом з членами виконкому тричі піднімали для населення. І я знаю, що на сайті міської ради розміщене повідомлення, в якому йдеться про те, що Охтирська ТЕЦ хоче вчетверте підняти плату”, – зазначила Тетяна Макарова.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: