На Конотопщині викрили трьох осіб у незаконному зберіганні наркотиків

14.01.2022

Протягом минулої доби, у мешканців міста Конотоп та Путивльської ОТГ, працівники поліції виявили та вилучили близько 110 грамів канабісу та пристрій для його вживання.

У рамках раніше відкритих кримінальних проваджень, у господарствах жителів села Линове, що на Путивльщині, було проведено санкціоновані обшуки.

За місцем мешкання 24-річного чоловіка правоохоронці виявили 50 грамів подрібненої рослинної речовини, зовні схожої на коноплю. А вдома в його 32-річного односельчанина – 30 грамів подібної речовини та пристрій для її вживання.

Ще одного любителя «дурман-зілля» виявив дільничний офіцер поліції міста Конотоп. На одній з вулиць міста поліцейський зупинив підозрілого чоловіка для перевірки. Під час поверхневого огляду у нього виявили 20 грамів подрібненої рослинної речовини, зовні схожої на коноплю.

Знайдене співробітники поліції вилучили та направили на експертизу до експертної установи.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: