За пост у Фейсбуці про державні гроші на глухівчанина подали заяву до поліції

14.01.2022

Директор «Водоканалу» Володимир Тарасюк подав заяву до поліції з проханням притягнути до кримінальної відповідальності глухівчанина за пост у Фейсбуці.

Так, Юрій Данилюк поширив учора допис про те, що місцевому «Водоканалу» виділили з Державного бюджету 10 мільйонів гривень для того, щоб він не піднімав тарифи для населення, але підприємство все рівно їх підвищило. Серед іншого  чоловік запитав у пості, куди будуть витрачені ці державні гроші, на що отримав заяву до поліції з проханням притягнути його до кримінальної відповідальності.

Саме так відреагували на допис чоловіка місцеві комунальники. Керівник «Водоканалу» Володимир Тарасюк заявив, що глухівчанин «поширював неправдиві відомості, що порочать честь і гідність посадових осіб та підривають репутацію підприємства». А  також, що «твердження про шахрайство (а саме встановлення тарифів виконане згідно чинного законодавства) не відповідають дійсності, що насамперед відомо автору статті, порочать честь і гідність посадових осіб та підривають репутацію підприємства».

«Сегодня я узнал, что на меня, начальником Глуховского Водоканала Владимиром Тарасюком, было написано заявление в полицию с требованием, не много не мало, привлечь меня прямо к УГОЛОВНОЙ ответственности. Проще говоря, посадить меня негодяя в тюрьму, за то, что я посмел поинтересоваться, куда же сей пан Тарасюк планирует расходовать ГОСУДАРСТВЕННЫЕ деньги, то есть МОИ НАЛОГИ. Бинго товарищи. Такого я ещё никогда не видел», – відреагував глухівчанин.

У коментарях під дописом люди стали на бік чоловіка, заявивши, що вони мають право знати, коду витрачаються кошти платників податків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: