Патрульні розшукали трьох неповнолітніх, які втекли з центру реабілітації

17.01.2022

16 січня, близько 4:30, екіпаж патрульних отримав повідомлення про трьох хлопців, які залишили приміщення центру соціально-психологічної реабілітації. Зі слів заявниці, неповнолітні спустилися з вікна другого поверху зв’язаними простирадлами та побігли в невідомому напрямку.

Охоронці порядку негайно ж прибули на місце події. Дітей за вказаною адресою дійсно не було. На їх пошуки були орієнтовані всі екіпажі поліцейських.

Відпрацьовуючи інформацію про ймовірне місце перебування дітей на вулиці Ганнівській, патрульні Пилип Ворона та Денис Єрмоленко вирішили перевірити недобудову майже на виїзді з міста. “У мене самого 14-річний син. Тож я знаю напевне, що в такому віці, діти хочуть бути більш самостійними. Для них часом притаманна така зухвала поведінка”, — говорить Пилип Ворона.

Уже біля самої споруди інспектори виявили свіжі сліди від взуття. А обстеживши приміщення, на другому поверсі, вони виявили трьох “мандрівників”. Хлопці, загорнувшись у куртки, спали. Життю та здоров’ю дітей нічого не загрожувало.

Що стало причиною втечі неповнолітніх, надалі з’ясовувала слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції та працівники ювенальної превенції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: